Startbouw verbouwing te Houten

Deze 3 verdiepings-hoge verbouwing zorgt voor de uitbreiding van een traditionele twee-onder-één-kap-woning. I.p.v. verhuizen hebben de opdrachtgevers ervoor gekozen te investeren in hun bestaande woning.

Een grotere leefruimte, een nieuwe hal en een aparte werkkamer op de begane grond. Op de verdieping een extra slaapkamer en een wasruimte en een zolder. De buitenschil is opgebouwd van prefab houtskeletbouwelementen met een dampopen constructie.

Vanuit ons ecologische principe gebruiken we daarbij geen folies. Onze wandopbouw methode zorgt voor een besparing van ruim 10 cm in vergelijking met traditionele spouwmuur. De isolatiewaarde is redelijk hoog (Rc=4.21m2K/W) voor een wanddikte van minder dan 30cm. De gewonnen ruimte is pure winst voor de leefruimte binnen. Wij zorgen o.a. voor de bouwbegeleiding en de directievoering.

Volg het proces via onze facebook pagina en laat ons horen wat u ervan vindt.

(laatste update 03-09-2012)