De ontwerpen zijn betaalbaar vanwege onze grote ervaring met hout, waardoor het ontwerp van de eerste stap aangepast is aan de mogelijkheden en efficiëntie van houtbouw, binnen uw budget.

Onze gedetailleerde tekeningen besparen u faalkosten, tijd en geld. De wanden, vloeren en daken kunnen geprefabriceerd worden. U kunt tevens profiteren van ons uitgebreide netwerk van leveranciers in Nederland, Finland en België.

biobasde architectuur

Onze afspraken met deze leveranciers zorgen voor lage inkoopprijzen voor zowel zelfbouwers als aannemers. Wij kunnen u hierin dan ook behulpzaam zijn, maar u bent bij ons ook altijd vrij om uw eigen leveranciers en aannemers te kiezen. Op deze manier hoeft u geen bouwpakket (black box) te kopen, zoals bij sommige catalogusbouwers, waarbij de specifieke kosten niet transparant zijn.

Een sleutelklaar prijs van een door ons ontworpen woning is niet vanzelfsprekend duurder, maar wel van betere kwaliteit. Vanaf het begin krijgt u bij ons een duidelijk, realistisch beeld van het proces, het tijdschema en de kosten.

Logo