Over

Ir. Hans Klanker

architect bij NarrativA

Na een carrière bij verschillende architectenbureaus heb ik 7 jaar als zelfstandig architect gewerkt. In die tijd heb ik mij gespecialiseerd in duurzame verbouwingen voor particulieren die hun huis optimaal willen aanpassen aan hun woonwensen. Daarbij hielp ik mijn opdrachtgevers met het verbouwen van hun huis in hun droomhuis.
Ik werk graag samen met mijn opdrachtgevers: Dit doe ik op een rustige, open en heldere manier, maar ook op realistische manier als dit nodig is.

 

Van Hans Klanker architect naar NarrativA

Ik heb Shai een aantal jaar geleden ontmoet tijdens een ondernemerstraining. Het klikte meteen en sindsdien hebben wij contact gehouden. Dit jaar was ik toe aan iets anders. Ik wilde weer samenwerken, sparren met collega’s en werken aan grotere projecten. Sinds mei 2018 hebben wij onze krachten gebundeld en met NarrativA wil ik biobased bouwen op de kaart zetten, zodat nog meer mensen kunnen genieten van een ecologische woning.

Word jij mijn nieuwe opdrachtgever?

Bel me voor het maken van een afspraak: 030-7521788. Of vul het contactformulier in.
Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie/thee en een goed gesprek over jouw ideale woon- of werkplek!