UPDATE: Deze training wordt verplaatst naar november.

Samen met De Mar Houtskeletbouw organiseren we op 20 juni een masterclass ‘Prefab biobased houtskeletbouw’ voor aannemers, ontwerpers en ontwikkelaars die op zoek zijn een goed biobased HSB bouwsysteem. In één dag leer je alle ins and outs van deze geweldige bouwmethode.

Masterclass Prefab Biobased Houtbouw

Boek nu om nog te genieten van de vroegboekkorting. Wees snel want op is op!

Na deze training weet je hoe je kan zorgen dat je ontwerp binnen het bouwsysteem valt. Waar moet je op letten en doorontwikkelde details zorgen voor een efficiënt ontwikkelproces? Het voordeel van direct in een bepaald houtbouwsysteem ontwerpen, is dat de kosten voor ontwikkeling lager uitvallen. De kennis van een goed biobased gebouw zit al in de details van De Mar. Er hoeft niet meer in een later stadium veel gewijzigd te worden, met alle gevolgen van dien. Meld je aan voor deze masterclass.

Meer trainingen voor professionals

Ook vindt er in juni weer een tweedaagse BNA-cursus ‘Biobased: in de praktijk’ plaats. De masterclass met Rothoblaas wordt ook wegens succes herhaald. Op 4 juli delen we onze kennis en expertise over dampopen maar toch luchtdicht bouwen. Bekijk onze agenda voor alle aanstaande trainingen en evenementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!