Potentiële opdrachtgevers aan het woord

Beste Shai,

Hoewel wij erg enthousiast waren over de kavel in Hoenderloo en het bouwen van een eigen huis, bleek de afstand (fysiek en cultureel) tot de randstad toch een terugkerende bron van zorg.

Wij hebben naast het kavel in Hoenderloo ook nog een kavel in Ede overwogen maar ook die is uiteindelijk afgevallen. Inmiddels hebben wij ons oog laten vallen op een bestaande woning in Amerongen. Volgende week gaan we het voorlopige koopcontract tekenen. We zijn heel blij met dit huis. 

Ook al hadden we heel veel zin om samen met jou aan ons droompaleis te werken, bleek toch ook dat een en ander financieel niet helemaal paste binnen wat we voor ogen hadden. De plannen zijn daarmee niet van tafel maar worden nu wel voorlopig uitgesteld. Wellicht dat we ons in de toekomst andermaal tot je wenden want we hebben wel een heel goede indruk van je gekregen en zijn vol vertrouwen dat we in goede handen waren. Daar ligt het dus zeker niet aan! 

We willen je dan ook hartelijk danken voor je aandacht, interesse en tijd. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen in de toekomst. Houdt ons alsjeblieft in ieder geval op de hoogte van je activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Suzanne en Okke Gerritsen’  (juni 2016)