Leonidas Rotterdam

[threecol_one]

[/threecol_one]

[threecol_two_last]

Het Leonidasterrein Rotterdam – biobased vrijstande woning

Shai van Vlijmen is een fantastisch architect. Hij is een voorbeeld hoe een architect hoort te zijn. Ik kan het weten want na twee zogenaamde architecten versleten te hebben en leergeld te hebben betaald weet ik dankzij Shai wat een goede architect hoort te doen.

Shai luistert heel goed, is heel kalm en kan je wensen in het ontwerp vertalen zonder het budget uit het oog te verliezen. Hij is creatief en heeft heel veel kennis over duurzaam bouwen. In de omgevingsvergunning traject merk je hoeveel kennis hij heeft. Zijn ontwerpen zijn echt mooi. Hij is ook de man van details. Dat maakt volgens mij het verschil tussen een gewone catalogus woning en een echte design huis.

Zijn ontwerp in Driemond trok mijn aandacht. De lijnen van dat huis is buitengewoon spannend. Mijn positieve mening over hem deel ik niet alleen. De experts in de bouwwereld die ik ben tegengekomen in deze spannende reis delen mijn mening.

Shai van Vlijmen is niet zo maar een architect zegt de eigenaar van een bekende bouwer van houtbouwsystemen in het oosten van het land tijdens een bezoek aan zijn showroom.

Mijn architect buurman van duurzaam bouwen project Leonidas in Rotterdam is erg onder de indruk van zijn ontwerp en zegt :Dit ontwerp moet je niet aan een aannemer weggeven.

Kortom als je een mooi, bijzonder en spannend huis wilt dan moet je bij Shai van Vlijmen zijn.

Familie Lee van duurzaam bouwen project Leonidas in Rotterdam
Chun Bond Lee (Geplaatst op Google Map) – november 2016

[/threecol_two_last]