Wij verzorgen diverse trainingen, lezingen en workshops op het gebied van biobased bouwen en biofilisch ontwerpen. Op deze manier willen we andere professionals laten leren van onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van ecologische en biobased projecten. Zo maken we de stap naar biobased bouwen toegankelijk voor iedere bouwprofessional.

In onze agenda vind je een handig overzicht van alle geplande trainingen. In februari staan meerdere evenementen op de agenda:

Awood Houtbouwdag bio-based ontwerpen

Op 2 februari organiseert Awood een Houtbouwdag! Op deze dag staat duurzaam, biobased ontwerpen en bouwen centraal. NarrativA verzorgt een lezing over de combinatie biobased bouwen en passiefhuis. Dit doen we aan de hand van ons voorbeeldproject in Haarlem. Bij deze woning hebben we gebruik gemaakt van een mooi betimmeringsysteem van Awood, Moso bamboe en met beweegbare buitenzonwering van Artino.

SPARK Campus: Nanomodule Biobased Bouwen

Tijdens deze training zal onze architect Shai meer vertellen over ontwerp, detaillering en uitvoering in biobased bouwen. Deze sessie stimuleert (jong)professionals om bij te dragen aan de transitie naar een biobased en circulaire bouwsector.

In samenwerking met Rothoblaas: Masterclass Biobased bouwen, dampopen maar toch luchtdicht!

Onze training met Rothoblaas zit vol! Meer dan 25 deelnemers hebben zich opgegeven, dus er zijn geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Heb je de ticketverkoop gemist deze keer? Wellicht dat we over een paar maanden dit evenement herhalen.

Wil je een compleet overzicht van onze trainingen en cursussen? Bezoek dan onze agenda en kijk welke training het beste bij jou past. Houd deze agenda in de gaten, want in de toekomst zullen wij nog meer evenementen organiseren, ook in samenwerking met aannemers en leveranciers. We beperken ons niet alleen tot een leslokaal, maar zullen ook in kleine groepjes gerealiseerde projecten bezoeken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau.

Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!