Dé specialist in ecologische, biobased bouw

NarrativA architecten

Wil jij dolgraag wonen in een huis dat gezond, comfortabel en functioneel is, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je allerlei wensen, ideeën en dromen over ecologisch wonen, maar krijg je ze niet op papier? Vind je het lastig om voor je te zien hoe jouw droomhuis er in het echt uit zal zien en hoe je al jouw plannen samenbrengt en realiseert?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Ik ben Shai van Vlijmen

geboren in Israël en sinds 2001 woon ik in Nederland met mijn vrouw en later zijn daar nog drie zonen bijgekomen. Als kind wandelde ik uren door de bergen van Jerusalem, klom in bomen en bouwde hutten. Ik wilde uitvinder worden en dat is gelukt. Nu vind ik droomhuizen uit, woonplekken die als een puzzelstukje naadloos in hun natuurlijke omgeving passen. Maatwerk huizen waarin jij en je geliefde(n) op hun plek vallen. Vanwege het licht, de warmte, de ecologische biobased materialen, het gezonde klimaat en de functionaliteit. Ik en mijn team zijn gespecialiseerd in het totaalproces, van idee naar realisatie. We combineren creativiteit met techniek, ervaring en expertise.

En jij?

Ben jij die betrokken persoon die gemotiveerd is om jouw droomhuis te creëren? Iemand die van de natuur houdt, van de planeet waarop we wonen, maar ook en vooral van zichzelf en zijn geliefde(n)? Wil je wooncomfort en functionaliteit combineren met natuurlijke, duurzame materialen? Wij ondersteunen je graag om het hele proces van schets tot bouw soepel te laten verlopen.

Op naar jouw droomhuis!

Meer weten over ecologisch bouwen?

Ecologisch ontworpen en gebouwde woningen zijn in opmars.
Steeds meer mensen ontdekken de kwaliteit en de voordelen van een ecologische woning.

Maar wat komt er allemaal kijken bij het ontwerp en de bouw van zo’n woning?

Lees er alles over in ons gratis e-book.