Op 14, 15 en 16 oktober staan we eindelijk weer met een stand op Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht
Je vind ons op stand A5.15, dichtbij de koffiehoek op het ‘Bouw/verbouwen’-plein.

Na een paar afgelaste edities, zijn wij blij weer deel te kunnen nemen. Wij kijken uit naar het persoonlijke contact met alle bezoekers die op een duurzame wijze hun huis willen laten (ver)bouwen.

Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) is Beurs Eigen Huis de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. Er is zoveel te zien en te ontdekken!

Op onze stand A5.15 kun je maquettes en brochures van onze projecten bekijken, samples van ecologische bouwmaterialen zien en kennismaken met ons team. Wil je je plannen voor een verbouwing of nieuwbouw uitgebreider bespreken? Dan maken we graag ter plekke een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Houten.

Op de bovenstaande plattegrond staat de snelste looproute vanaf de ingang naar onze stand. Wil je de gehele plattegrond van de beurs inzien? Kijk dan op de website van Beurs Eigen Huis.

Wil je gratis toegang?

Wij mogen vrijkaarten t.w.v. € 12,50 weggeven voor deze beurs!

Wil jij naar de beurs? Stuur dan een mail naar mail@narrativa.nl o.v.v. ‘vrijkaart beurs eigen huis’ met daarin je naam en eventueel die van nog één ander persoon. Jij kunt maximaal 2 vrijkaarten bestellen per persoon. Op = Op!

Let op: Alleen mensen die geabonneerd zijn op onze (maandelijkse) nieuwsbrief, komen in aanmerking voor gratis toegangskaart codes.

Ben jij nog niet geabonneerd op onze (maandelijkse) nieuwsbrief? Géén probleem! Vul onder je gegevens en druk op ‘ABONNEER’. Vervolgens stuur je onze een mailtje o.v.v. ‘vrijkaart beurs eigen huis’. Zodra we deze hebben ontvangen vragen wij de kortingscode voor je aan en ontvang jij vanuit de organisatie Beurs Eigen Huis een e-mail met de code (maximaal 2 stuks). In de email wordt uitgelegd waar en hoe je de kortingscode(s) kan toepassen. Heb je binnen een paar dagen nog geen e-mail ontvangen van Beurs Eigen Huis? Kijk ook in de spam- of reclame-inbox.

Je vind ons op stand A5.15, dichtbij de koffiehoek op het ‘Bouw/verbouwen’-plein.
Kom je bij ons langs? Graag tot dan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau.

Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!