Op 15, 16 en 17 maart staat NarrativA architecten weer op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht. Ons standnummer is B3.05. De actie met de vrijkaarten is heel snel gegaan en helaas zijn er op dit moment geen vrijkaarten meer beschikbaar.

 

 

 

De toegang tot de beurs kost 14,00 euro (online) en dat is het meer dan waard. Je kan ook kaarten met 5 euro korting bestellen via de website van de beurs en met de volgende code: BEH1903.

Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) is Beurs Eigen Huis de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. Er is zoveel te zien en te ontdekken! We zien ernaar uit om je daar te ontmoeten!

Op onze stand kun je maquettes van onze projecten bekijken, samples van ecologische bouwmaterialen zien en kennismaken met team NarrativA. Als er een klik is en je wilt je plannen voor een verbouwing of nieuwbouw uitgebreider bespreken, maken we graag ter plekke een afspraak met je voor een gratis en vrijblijvend gesprek van 1,5 tot 2 uur op ons kantoor in Houten. Zien we je op de beurs?