Onze visie is…

. . . . . . . . . . . . . . . de ecologische bouw verder te introduceren bij het bredere Nederlandse publiek totdat het de standaard wordt!
Geen niche maar main stream!

Een van de manieren is dat via lezingen en workshops te doen. Het is altijd fijn om te zien dat ook andere bedrijven het belangrijk vinden en ons willen helpen met het promoten van lezingen over ecologisch bouwen.

Graag willen wij de volgende bedrijven hartelijk bedanken:

Eco-Logisch is dé winkel voor milieuvriendelijke producten voor in en om uw huis. Of het nu gaat om duurzame bouwmaterialen -zoals milieuvriendelijke verf of isolatiemateriaal-, producten voor het huishouden, voor op kantoor of een verjaardagscadeautje, u vindt het bij Eco-Logisch. Naast de particulieren verkoop heeft Eco-Logisch ook een groothandel. De Eco-groothandel is uw partner voor de logistieke distributie met een breed netwerk aan bedrijven en winkeliers. Daarnaast hebben zij een uitgebreid bestand van “groene helden”: De Eco-Logisch Vaklui! Waarbij zij u graag helpen aan een klusser die oog heeft voor het milieu.

Warmteplan is door de jaren heen op het gebied van ecologisch bouwen uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare bouwpartner-in-business voor de gehele bouwkolom. Nog voor “passief bouwen” een begrip was in Nederland bouwde Warmteplan al passief-woningen met de slogan “eerst gebouw, dan techniek” als uitgangspunt.
Warmteplan investeert in ontwikkeling en kwaliteit. Hun team is van hoge kwaliteit, waardoor goed geschoolde en zorgzame medewerkers ervoor zorgen dat orders op tijd verwerkt worden en goede adviezen gegeven worden.

Eigenhuisbouwen.nl is een website van Kavel & Huis waarop van alles te vinden is over het (laten) bouwen van uw eigen vrijstaande woning of een 2 onder 1 kap. Met eigenhuisbouwen.nl vindt u het exclusieve aanbod van architecten en bouwbedrijven. Wat uw droom ook is, de bouw van uw droomhuis op een eigen bouwkavel kan hier beginnen.

Hier presenteren architecten en bouwers woningontwerpen die goed bij de opgenomen bouwlocaties passen en wordt er geïnformeerd over bouwsystemen waarmee gebouwd kan worden. Door het ruime aanbod vind je in De Architectuurguide altijd wel een geschikte bouwlocatie, architect en bouwer die qua ervaring en expertise goed bij uw wensen passen.

Het vinden van een bouwlocatie die aan je (woon)wensen voldoet en het selecteren van een architect en bouwer die past bij je smaak en bij de bouwlocatie van de keuze is niet eenvoudig. Speciaal hiervoor is De Nationale Architectuurguide gelanceerd.

InformatieCentrum Eigen Bouw – ICEB biedt particulieren en professionals praktische informatie over het waarom, wat en hoe van collectief en individueel particulier opdrachtgeverschap.
ICEB wordt onderhouden door Hans Vos Advies in opdracht van het Ministerie van BZK/WWI.