Graag breiden wij ons team op korte termijn uit met een bevlogen bouwkundig tekenaar/modelleur. Voel jij je thuis in een klein team, ben jij betrokken bij je werk en wil je snel zelfstandig aan de slag, dan bieden wij jou een mooie werkplek.

NarrativA architecten is een persoonlijk en creatief architectenbureau gespecialiseerd in biobased bouwen en is een koploper op het gebied van ecologische duurzame woningen.
We werken in een hecht internationaal team van 2-3 personen aan het hele traject van ontwerp tot oplevering van vrijstaande woningen, woongroepen (CPO’s), en renovatieprojecten, vooral van particuliere opdrachtgevers.
NarrativA architecten is een architectenbureau zonder hiërarchie, met een prettige huiselijke sfeer.
Jouw werkzaamheden bestaan niet alleen uit modelleren en tekenwerk,
maar ook uitwerken van bijzondere details, opstellen van technische omschrijvingen, controleren van bestekken, notuleren bij bouwvergaderingen, PR werkzaamheden enz.

Bij ons kun je meerdere vaardigheden ontwikkelen en je talenten benutten. Je krijgt de kans betrokken te zijn bij het verwezenlijken van het droomhuis van verschillende mensen op locaties door heel Nederland. Doorgroeien naar projectleider is een optie.

Wie zoeken we?
Je bent iemand met een communicatieve en sociale persoonlijkheid, die zelfstandig, accuraat en efficiënt kan werken. Je bent stressbestendig en hebt gevoel voor humor.
Gezien onze visie op architectuur is affiniteit met biobased architectuur en duurzaamheid een pre. Daarbij voldoe je ook aan het volgende profiel:

– minimaal HBO opleiding bouwkunde
– bij voorkeur 2 jaar werkervaring in het modelleren en uitwerking van woningbouw projecten
– ruime ervaring met ArchiCAD
– kennis van bouwdetails, bouwbesluit en bouwmaterialen
– een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– goede beheersing gesproken Engels
– kennis van Sketchup, Photoshop is een pre

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Stuur dan een e-mail met een motivatiebrief, CV en
een beknopt portfolio (max. 7mb) naar mail@narrativa.nl