Als bevlogen bouwprofessional vertel je vaak over de bouw, maar wanneer vertel je nu eens over die bevlogenheid? Rudi Bartels gaat met zijn Bouw Vakidioten podcast opzoek naar de mens achter de bouw. In aflevering 53 kreeg Christiaan het podium om zijn kennis en inzichten met enthousiasme en vooral persoonlijke betrokkenheid en achtergrond te delen.

Motivatie en de overtuiging waarom je dingen doet in relatie tot duurzaamheid, zijn meer dan een groene stempel en uitspraken in containerbegrippen. Dit is precies de rode draad die door het dagelijkse werk van Christiaan en NarrativA architecten heen loopt. Het bedenken en uitvoeren van totaalconcepten met natuurlijke bouwproducten die voor opdrachtgevers het allermooiste resultaat in duurzaamheid en comfort opleveren.

Een leverancier van biobased gevelbeplating noemde Christiaan met een knipoog een kritische k******k op het moment dat Christiaan doorvroeg over de samenstelling en productiewijze van het betreffende product. In de kern gaat het hier wel om volgens Christiaan. Je kan namelijk alleen je mooiste werk of project afleveren door kritisch te durven zijn in je communicatie en handelswijze. Niet door mensen of producten onderuit te halen, maar met oprechte interesse in wat ze doen, leveren en vooral waarom. Samen maken wij er het allermooiste van!

Het interview van Bouw Vakidioten is te zien via YouTube en te beluisteren via Spotify en Apple podcasts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!