Ontwerpen en bouwen in tijden van corona: hoe gaat dat eigenlijk?
Gelukkig loopt het meeste gewoon door, uiteraard wel met de nodige maatregelen.
Gezond en veilig werken staat voorop!

Het ontwerp en de bouw van onze projecten lopen gewoon nog volgens planning. Shai werkt alleen op kantoor en de rest van het team werkt grotendeels vanuit huis. Wij zijn gewoon bereikbaar en overleg doen we zo veel mogelijk via Skype of telefoon. De nieuwe situatie raakt ons allemaal. Het zijn onzekere tijden.
Wij kunnen niet voorspellen hoe de bouwwereld er over twee jaar uit ziet, maar goede ontwerpen en gezonde woningen zijn altijd gewenst. Als je het je kan veroorloven dan is het nu een goed moment om te beginnen. Over anderhalf tot twee jaar kan je nieuwe woning dan gebouwd worden. Gelukkig zijn er genoeg mensen die onze overtuiging delen. Met een paar van deze vastberaden opdrachtgevers zijn wij ook in deze onzekere tijd aan de slag gegaan.

De bouw loopt ook door en er wordt op veilige afstand van elkaar gewerkt. De onderaannemers komen verspreid over de dag naar de bouwplaats. Hierdoor zijn er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig en zorgt het niet voor tijdverlies. Het vraagt wel meer planning van de uitvoerder en onderaannemers kunnen minder flexibel zijn.

Onze dagen zijn ook anders ingericht, de uren zijn meer verspreid over de dag zodat we af en toe thuis bij kunnen springen en de kinderen met huiswerk kunnen helpen. Die uren halen we ’s avonds in. Ook in deze tijd staan wij open voor vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Wil jij een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Bij ons op kantoor in Houten hebben wij twee vergaderruimtes waar wij genoeg afstand van elkaar kunnen houden. De ruimtes zijn ook goed geventileerd om de risico’s te verkleinen.

Ben je zover dat je persoonlijk in gesprek wilt gaan? Neem dan contact met ons op.

Hartelijke groet,

Shai, Hans en het NarrativA team

Neem direct contact op

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek:

030-7521788. Of vul het contactformulier in.