De datum van de eerste training over biobased bouwen in de praktijk is bekend!
 Op donderdag 9 en 16 maart 2023 vindt de tweedaagse BNA academie training plaats bij ons op kantoor in Houten.

Op de BNA website is een interview te vinden met wat achtergrondverhalen. Leon Sebregts heeft in het interview mijn eigen narratief / verhaal mooi geschreven. Mijn gedachten over biobased bouwen, de fascinatie ervan en de mogelijkheden voor sociale woningbouw worden verwoord op een vloeiende manier alsof je gewoon naar een gesprek luistert.

Wat heeft mij geleid tot biobased architectuur? Wat is mijn achtergrond? Welke keuzes heb ik gemaakt? Is biobased bouwen een goede en verantwoordelijke manier om mee te bouwen?

In deze training, samen met mijn collega Christiaan Gombert ga je geen fairytales horen. Je leert op basis van wetenschappelijke kennis hoe je echt aan de slag kan met ontwerpen, berekenen en uitvoeren! Kijk snel voor meer informatie over deze intensieve tweedaagse training op de website van BNA academie.