Benieuwd wat anderen te zeggen hebben over de samenwerking met NarrativA? Wij delen graag de ervaringen van onze klanten. Niet alleen tijdens het proces of net na oplevering, maar ook wanneer de woningen al enige tijd bewoond zijn.

De woning van Sara & Michel past mooi in de landelijke omgeving: het lijkt klein van buiten, maar is groot van binnen en biedt alle ruimte die nodig is. Niet alleen genieten de bewoners van hun nieuwe woning: het huis wordt ook bewonderd door voorbijgangers.

Sara & Michel: ‘Het huis functioneert perfect’

Sara en Michel wonen al anderhalf jaar tevreden in hun biobased houtskelet woning in het Groene Hart, welke eerder dan gepland werd opgeleverd door Bouwbedrijf van Engen en NarrativA architecten. Ondanks aanvankelijke plannen om de bouw zelf te begeleiden, zijn ze achteraf blij dat ze deze taak hebben overgelaten aan professionals. Michel benadrukt: “Het was absoluut de investering waard.” Het huis combineert houtskeletbouw met moderne technologieën zoals een warmtepomp, luchtcirculatie en vloerverwarming, waardoor de bouw een complexe onderneming werd. De aanwezigheid van het architectenbureau was essentieel, niet alleen vanwege hun technische kennis maar ook als mediator met de aannemer.

Het comfort en de kwaliteit van de woning zijn zeer hoog, waarbij de architectonische elementen zoals een glazen achterwand en strategisch geplaatste ramen een naadloze integratie met de natuurlijke omgeving bevorderen. Michel voegt toe: “Doordat de achterkamer een glaswand heeft tot aan de nok van het dak, kijken we vanuit de ontbijttafel de weilanden in. Een briljante vondst van Shai!” Het binnenklimaat van het huis is optimaal, zowel in de zomer als in de winter, dankzij doordachte isolatie en klimaatbeheersing, waardoor het huis koel blijft tijdens warme dagen en aangenaam warm in de winter. Deze aspecten, samen met het uitgebalanceerde ventilatiesysteem en de rustige, natuurrijke omgeving, maken het huis niet alleen functioneel maar ook erg comfortabel.

Lees de hele recensie van Sara & Michel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!