Hulp gezocht Op dit moment zijn wij op zoek naar ontwikkelaars en woningcorporaties met gezond verstand en lef om de handen uit de mouwen te steken.

Graag laten wij samen met hen zien – met een goed onderbouwd ontwerp, en een bouwcalculatie inclusief een meer-jaren onderhoudsplan (MJOP) – dat houtbouw op grote schaal meer dan (eco)LOGISCH is.

Wij hebben ook jouw hulp nodig om die stap te maken. Op dit moment zijn wij bezig met een betrokken ontwikkelaar die wil investeren in sociale woningbouw en/of koopwoningen en appartementen die op een ecologische en biobased manier worden ontworpen en gebouwd.

Wij zijn samen op zoek naar een geschikt locatie in de Randstad (in een radius van maximaal 40-50 km rond Utrecht).

Hulp gezocht – op zoek naar een geschikt ontwikkelingslocatie

Op de gezochte locatie willen wij minimaal 5 woningen kunnen ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden: van een rijtjeshuis tot een appartementencomplex of van een paar vrijstaande woningen tot een volledig CPO project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar projecten met een grotere sociale impact op onze kinderen, zoals een kinderdagverblijf, een kleine school of een clubhuis voor een sportvereniging.

Heb je een idee over een mogelijke locatie, maar weet je niet zeker of die geschikt is? Geen probleem!
Stuur ons een mail met het adres van de locatie en jouw ideeën erover.

Wij gaan samen met mensen uit ons netwerk de mogelijkheden en kansen die deze locatie biedt verder onderzoeken. Als er toekomstmogelijkheden lijken te zijn, zullen wij de eigenaar opzoeken en peilen hoe de gemeente en de provincie naar de ontwikkelingen kijken. Alvast bedankt voor het meedenken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau.

Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!