Onze lezing ‘Gezonde biobased architectuur’ voor particulieren was een succes! De zaal zat vol met een gevarieerde groep mensen met interesse in zowel biobased renovatie mogelijkheden als nieuwbouw.

We hebben in drie uurtjes veel kennis overgebracht. Aan bod kwamen veel praktische zaken zoals de voordelen, nadelen en aandachtspunten bij ecologisch bouwen. Verder vertelden wij over de planning van een bouwproces en uiteraard de bouwkosten. Uiteraard was er genoeg ruimte voor vragen vanuit de zaal. We vinden het belangrijk om mensen een goed beeld te geven van de mogelijkheden, zodat zij zelf een geïnformeerde afweging kunnen maken voor hun eigen (ver)bouwproject.

Vroeger stonden wij één á twee keer per jaar op Beurs Eigen Huis. Wij hebben besloten dit niet meer te doen, omdat het veel tijd kost (zowel voorbereiding als de drie beursdagen) en omdat er op de beursvloer weinig ruimte is voor een persoonlijke benadering. In plaats daarvan geven we twee keer per jaar deze lezing, waarin we waardevolle kennis kunnen overbrengen aan geïnteresseerden én meer tijd hebben voor persoonlijk contact.

De deelnemers waren erg tevreden. Volgende keer erbij zijn? Op 25 oktober is de volgende editie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!