In Leusden zijn de timmermannen hard aan het werk! De aannemer heeft de voorkeur voor bouwen op locatie ten opzichte van prefab. Dat wilt zeggen dat er ter plekke wordt gebouwd zonder eerst alle houtskelet werktekeningen te maken met alle stijlen en het regelwerk. Het zorgt ervoor dat in plaats van controleren achter de computer, er meer gecontroleerd moet worden tijdens het uitvoeren. Er zijn 3 á 4 timmermannen aan het werk en er worden al flinke meters gemaakt. Benieuwd naar de voortgang? Bekijk de foto’s in deze projectupdate.

Het aannemersbedrijf, Broekhuizen Kabo, heeft veel ervaring in traditionele bouw. Dit is hun eerste ecologische, volledig houtskeletbouw woning. Daarom zijn wij extra betrokken en geven wij, samen met onze constructeur Richard Fielt van B2CO, begeleiding aan de aannemer en timmermannen. We geven graag extra uitleg en ondersteuning om alles goed te laten verlopen.

Woning langs het water

De woning en het bouwboord zijn alleen te zien vanaf het water: dus als je kanoot of met een bootje vaart over de Heiligenbergerbeek bij Leusden, parallel aan de Arnhemseweg. Een kanoroute rond Leusden duurt ongeveer 5 uur, een aanrader bij mooi weer. Kijk voor meer informatie over kanoverhuur en route op: https://www.recreatieboerderij-berg.nl/kanoverhuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!