Start nieuwbouw in Leusden

Na het voltooien van de sloop, zijn de nieuwbouw-werkzaamheden in Leusden gestart. De funderingsbalk is gestort en de begane grondvloer voor het huis en de schuur zullen spoedig volgen. Tijdens dit project verzorgt NarrativA de bouwbegeleiding, zodat alles loopt zoals afgesproken en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit houdt in dat we regelmatig contact hebben met de aannemer voor overleg en we technische ondersteuning geven waar nodig.

Bijna klaar: Woerdense Verlaat

De bouwkundige oplevering in Woerdense Verlaat staat voor eind mei gepland. Een maand later komt het nutsbedrijf nog voor de permanente aansluiting, waarna de volledige installatie getest kan worden. Wanneer de warmtepomp, ventilatie en elektra allemaal getest en gereed zijn, is het huis volledig opgeleverd. Vanaf de oplevering loopt de onderhoudstermijn van 3 maanden voor nog wat kleine gebreken die je niet tijdens de oplevering hebt gezien. Wij hebben alle vertrouwen in de timmermannen en onderaannemers van Bouwbedrijf van Engen.

Sjoerd en Jessica kijken ernaar uit om hun woning in te trekken. Toen de aannemer met de fundering bezig was, dachten zij dat het huis wel wat klein was. Nu alles steeds meer af is, lijkt het juist wat groot. Geloof ons: straks zal alles precies op zijn plek vallen!

De vlonder is gelegd op de royale veranda
De verticale en horizontale gevelbekleding springt eruit: mensen uit buurt nemen regelmatig een kijkje bij de woning in aanbouw
Niet alleen horizontaal kun je van het uitzicht genieten, ook verticaal komt er veel moois voorbij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!