Leonidas Rotterdam

‘Wil je een mooi, bijzonder en spannend huis, dan moet je bij Shai zijn’

Shai van Vlijmen is een fantastisch architect, een voorbeeld van hoe een architect hoort te zijn. Ik kan het weten, want ik heb twee zogenaamde architecten versleten en daarvoor leergeld betaald… Dankzij Shai weet ik wat een goede architect hoort te doen.

Shai luistert heel goed, is kalm en kan je wensen in het ontwerp vertalen zonder het budget uit het oog te verliezen. Hij is creatief en heeft veel kennis over duurzaam bouwen. Tijden het aanvragen van de omgevings-vergunning traject merk je dat.

Zijn ontwerpen zijn echt mooi, hij is ook een man van details. Dat maakt volgens mij het verschil tussen een gewone catalogus woning en een echt design huis.

Zijn ontwerp in Driemond trok mijn aandacht. De lijnen van dat huis zijn buitengewoon spannend. Mijn positieve mening over hem deel ik met experts in de bouwwereld, die ik ben tegengekomen in deze spannende reis. ‘Shai van Vlijmen is niet zo maar een architect,’ zei de eigenaar van een bekend bouwbedrijf van houtbouwsystemen in het oosten van het land tijdens een bezoek aan zijn showroom. Ook mijn buurman architect van het duurzaam bouwen project Leonidas in Rotterdam is erg onder de indruk van het ontwerp van Shai en zei: ‘Dit ontwerp moet je niet aan een aannemer weggeven.’

Kortom: als je een mooi, bijzonder en spannend huis wilt, dan moet je bij Shai van Vlijmen zijn.

Familie Lee van duurzaam bouwen woning te Rotterdam – november 2016