Dakopbouw Utrecht

‘Laat Shai de directievoering doen, dat is een goede investering’

Wij hebben lang met Shai samengewerkt en zijn zeer goed te spreken over hem. Hij heeft eerst samen met ons alle mogelijke ontwerpen voor onze zolderuitbouw doorgenomen. Aan de hand van de goed uitgewerkte tekeningen konden we een goed beeld vormen van wat er allemaal mogelijk was. Doordat de bouwvergunning zeer moeizaam verliep, heeft Shai aanpassingen gemaakt totdat we het maximale resultaat  bereikt hadden.

Daarnaast heeft hij bij ons de directievoering gedaan tijdens de verbouwing en dat kunnen wij zeker aanraden. Hij heeft hierbij oog voor detail, checkt of de aannemer de verbouwing precies uitvoert zoals in de plannen beschreven is en adviseert kundig tijdens de bouw als er aanpassingen nodig zijn. Doordat we zelf weinig kennis hebben van verbouwingen, was vooral dit een goede investering voor ons.

Belangrijk voor ons was ook dat Shai er voor ons was en naar onze wensen luisterde, ook als hij zelf wellicht iets anders zou hebben gedaan bijvoorbeeld in de keus van materialen. Nog belangrijker echter was dat Shai bijzonder goed in de omgang is. Hij communiceert makkelijk in zowel Engels als Nederlands, is vriendelijk, luistert goed en is gewoon een leuke, aardige en vriendelijke man.

Samengevat: wij kunnen Shai ten zeerste aanbevelen. Hij is kundig, sociaal, enthousiast en zorgt ervoor dat de verbouwing goed verloopt.

Edwin – mei 2016