Twee-onder-een-kapwoning

‘Onze wensen worden werkelijkheid zonder concessies’

Samen met een bevriend stel hebben wij Shai de opdracht gegeven om een twee-onder-een-kap woning te ontwerpen voor onze kavel in Almere-Oosterwold. Het principe van biobased bouwen past goed bij onze visie op wonen.

De samenwerking verloopt erg goed en ik zou Shai dan ook zeker aanraden als architect. Hij luistert naar onze wensen en hij tekent  ‘ons’ huis. Zijn professionele oog zorgt ervoor dat het ook werkelijkheid kan worden zonder dat we concessies moeten doen. Shai heeft veel kennis en komt vaak met zeer goed passende alternatieven waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Vaak is dit op het gebied van kostenbesparing of esthetiek.

Shai is zeer punctueel en reageert snel op opmerkingen met betrekking tot het ontwerp. Dit werkt prettig en geeft ons het gevoel dat we constant stappen aan het maken zijn binnen de tijdsplanning van ons project.
Wij hebben veel vertrouwen in een goede afloop van onze samenwerking en dat we in de nabije toekomst kunnen genieten van een woning die exact overeenkomt met onze wensen en binnen ons budget.

Hayo Meijer – juni 2016