Oostvoorne, duinwoning

Biobased laagbouw duinwoning (Omgevingsvergunning)’

Prettige samenwerking

‘Het ontwerpen van je eigen huis is een proces dat ontstaat uit je wensen die je als nieuwe bewoners hebt en de creativiteit en deskundigheid van de architect die dit voor jou vertaalt in een ontwerp. 
Voor ons was het zien van huis Bosch en Duin de eerste stap in onze relatie met Shai van Vlijmen. Al meteen bij het ontwerp van het impressieboekje viel het ons op dat de samenwerking met Shai een prettige ervaring is. Reden voor ons om met de start van het ontwerpen van het nieuwe huis terug te keren naar Shai en zijn team. 
Ons nieuwe huis wordt gerealiseerd in een gebied dat tegen de duinen ligt in de gemeente Oostvoorne. Respect voor de omgeving en het creëren van een huis dat past in dit natuurgebied is voor ons belangrijk. 
Tijdens onze bezoeken aan Shai, voorziet hij ons van ideeën en mogelijkheden waaruit wij kunnen kiezen. Al pratend kom je zo tot een eindresultaat dat voldoet aan de eisen en wensen die passen in ons leven en de toekomst.  Wij zijn zeer tevreden met de deskundigheid van Shai en zijn prettige manier van werken zorgt ervoor dat wij met vertrouwen de realisatie van ons nieuwe huis tegemoet zien. 

Piet en Caroline Maitland – januari 2017