Benieuwd wat anderen te zeggen hebben over de samenwerking met NarrativA? Wij delen graag de ervaringen van onze klanten. Lees hier het verhaal van Ingrid en René.

Ingrid en René kochten in 2010 een oud studentenhuis in het centrum van Utrecht, dat ondanks zijn eigenaardigheden aanvankelijk voldeed aan hun woonbehoeften. Mettertijd ondervonden ze echter diverse problemen zoals lekkages en verouderde voorzieningen, wat hen voor de keuze stelde: verhuizen of grondig renoveren. “Eigenlijk was verhuizen geen optie,” vertelt Ingrid. We wisten nog niet precies wat er aan ons huis moest gebeuren, maar we wisten wel dat we graag duurzaam en toekomstbestendig wilden verbouwen. Zodoende zijn we met Shai in gesprek gegaan.’ René benadrukt het belang van hun comfort tijdens de coronapandemie, wat de noodzaak van een goede leefomgeving versterkte.

Houten gevelbekleding uitbouw

Gerenoveerde trap met verlichting

Nieuwe keukeninrichting

De renovatie verliep niet zonder slag of stoot, waarbij de keuze van de aannemer een uitdaging bleek. René deelt: “De wachttijd gaf ons ruimte om er goed over na te denken én te sparen,” wat resulteerde in meer uitgebreide aanpassingen dan oorspronkelijk gepland. NarrativA architecten speelde een cruciale rol in het hele proces, niet alleen in het aanbieden van duurzame bouwoplossingen maar ook in het behouden van de controle over het project. Ingrid en René waardeerden de technische ondersteuning en de persoonlijke aanpak van Shai, die zelfs bijdroeg aan het oplossen van een klein geschil met de buren. Hun huis is nu niet alleen een duurzaam project maar ook een toonbeeld van wat grondige planning en goede begeleiding kunnen bereiken.

Lees hier de hele recensie van Ingrid en René

Overloop en spant tussen stucwerk
Gerenoveerde spekband en metselwerk penant
Voorgevel voor herstel
Voorgevel na herstel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!