Verbouwing Utrecht

[threecol_one]

[/threecol_one]

[threecol_two_last]

Chalet woning te

Verbouwing Utrecht (uitbouw)

‘Na enige twijfel hebben we er toch voor gekozen onze aanbouw met architect te realiseren en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Wij hebben voor NarrativA ArchitecteN gekozen vanwege hun aandacht voor gezond wonen en een mooie ecologische woning die we op hun site tegenkwamen en ons erg aansprak. De architect, Shai van Vlijmen kwam meteen met mogelijkheden die we zelf nooit hadden verzonnen en na gesprekken met gemeente en onze buren bleek er ook meer mogelijk dan we dachten.
Shai had goede en originele ideeën over het ontwerp en daarnaast ook veel kennis van wetgeving en techniek. Het feit dat alles op papier was getekend en beschreven maakte de afspraken met de aannemer duidelijk en zonder verrassingen.
De directievoering door de architect was een belangrijk onderdeel voor ons, want door zijn praktijkervaring en kennis kon hij de discussies met aannemer voeren en dat zorgde voor een soepel verloop van de verbouwing. We hebben de samenwerking altijd als heel persoonlijk en prettig ervaren en we genieten nu van een heerlijke ruime en behaaglijke woning.’

Shir – LinkedIn aanbeveling

open gevelbekleding RWC uitbouw met architect

[/threecol_two_last]