Over

Roanne van Heijst

Stagiair Bouwkunde

Mijn naam is Roanne en ik ben 4e jaars student Bouwkunde aan Windesheim, Zwolle. Ik ben bij NarrativA gekomen via een vriend die hier vorig jaar stage had gelopen. Hij gaf aan dat het een leuk stage adres was, waar je ook echt wat kan leren en dat het gespecialiseerd was in duurzame woningbouw. Dit was precies wat ik zocht…
Ik zit nu in mijn tweede stageweek en het is inderdaad een goede plek voor mij. Mijn ArchiCAD (de ontwerpsoftware waarmee wij werken) skills zijn nu al verbeterd. Aan het einde van mijn stage hoop ik nog beter te kunnen moduleren en tekenen.
Ook heb ik nu al meer meegekregen van de duurzame, biobased aspecten dan ooit. Wat is de beste oplossing voor het probleem en wat niet? Ik leer heel veel en het leuke is dat ik ook nog heel veel meer te leren heb, waar ik erg naar uitkijk.

 

Studie

In mijn studie Bouwkunde wordt ook steeds meer aandacht gegeven aan duurzaamheid. Dat moet ook wel: er wordt gestreefd naar energie- en CO2-neutraal Nederland in 2050. Ecologisch ontwerpen en bouwen komt naar voren in vakken als materiaalkunde, bouwtechniek en groepsprojecten, maar ze kunnen je niet alles leren: je moet ten slotte al in 2 jaar elk vlak van bouwkunde leren. Daarom hoop ik mij hierna verder te kunnen specialiseren in ecologisch en duurzaam bouwen. Ik geloof dat dat bijdraagt aan een betere wereld.

Ook stage lopen bij NarrativA? Vanaf februari 2021 hebben wij weer een stageplek beschikbaar. 

Word jij onze nieuwe opdrachtgever?

Bel voor het maken van een afspraak: 030-7521788. Of vul het contactformulier in.
Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie/thee en een goed gesprek over jouw ideale woon- of werkplek!