Wij zijn aangesloten bij verschillende netwerken en programma’s waarbij experts en partijen in de bouw samengebracht worden. Hierdoor kan de bouwtransitie versneld worden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

Building Balance

Het programma Building Balance initieert, stimuleert en ondersteunt ketens; van land tot pand. Het doel is om de transitie naar een circulaire en biobased economie, te versnellen. Er zijn veel partijen aangesloten, waaronder wij. NarrativA zit in een poule met experts. Partijen zoals woningcorporaties kunnen gratis advies inwinnen op het gebied van biobased bouwen. Interesse? Neem contact op met Building Balance.

Gideon’s Building Tribes Borrel

Wij komen graag in contact met andere professionals die de bouwtransitie willen versnellen. Daarom doen wij mee aan de Gideon’s beweging – building transition tribes. Op 11 april vond de Gideon Borrel plaats bij Stichting W/E adviseurs in Utrecht. We hebben genoten van de leuke gesprekken met ander Gideon’s. Het was fijn om weer van elkaar te leren waardoor we synergie kunnen creëren.

Het uitwisselen van ideeën, technieken en inzichten leidt tot nieuwe inzichten, innovatieve oplossingen en een verrijking van de kennis. Wij zien dit net als kruisbestuiving in de natuur, wat leidt tot sterkere en meer gevarieerde plantensoorten. Het gezamenlijk effect is groter dan een individu kan bereiken. In de bouwtransitie is dit zeker ook het geval. Samen kunnen we versnellen en elkaar versterken.

Ontwikkelaars en woningcorporaties, wees welkom voor een kop koffie! Wil je graag iets biobased doen? Heb je vragen voor een (pilot)project? Er zijn veel mogelijkheden en genoeg partijen om samen met ons te zorgen dat er kwalitatief goede gebouwen worden gerealiseerd, via een eerlijk en transparant proces.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!