Het is al een tijdje geleden dat de laatste beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvond. Door de corona-beperkingen was de organisatie ook dit voorjaar helaas genoodzaakt om de beurs te annuleren.

Wij missen de één-op-één contacten en willen mensen graag verder helpen om hun bouwplannen op een ecologische en biobased wijze te realiseren. Wij begrijpen dat jij daarmee niet langer wilt wachten en nodigen we je van harte uit op onze Open dag.

Materialen bespreken tijdens verdiepingssessie met professionals over biobased bouwen

Open Dag architectenbureau NarrativA

Op zaterdag 26 maart organiseren wij een open dag bij ons op kantoor in Houten. Voor kleine groepen mensen zijn tijdsloten van maximaal 1,5 uur beschikbaar. Op deze manier willen wij een fysiek bezoek mogelijk maken en jou de mogelijkheid geven kennis te maken met NarrativA architecten en onze projecten.

Via het online aanmeldformulier hieronder kan jij je inschrijven voor een specifiek tijdslot voor zaterdag 26 maart 2022 vanaf 9.30 uur. In de foyer en de grote vergaderruimte zullen verschillende houtconstructies, biobased isolatiematerialen, houtsoorten en profielen, beeldmateriaal en maquettes van gerealiseerde projecten te zien zijn. Uiteraard zijn jullie welkom om kennis te maken met ons en vragen te stellen.

Selecteer je tijdslot, het aantal personen en we zien je graag op 26 maart bij ons op kantoor!

Gratis inschrijven

Bezoek aan de open dag is kosteloos. Van tevoren inschrijven is wel verplicht, want het aantal deelnemers is beperkt. Ben je toch verhinderd? Meld je dan alsjeblieft af om ruimte te creëren voor iemand anders.

Afspraak maken

Kun jij niet bij de open dag aanwezig zijn, maar wil je wel graag vrijblijvend kennis met ons maken? Je bent van harte welkom voor een gratis oriëntatiegesprek op een ander moment.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Tot ziens!