Na een mooie zomervakantie is het weer tijd om aandacht te besteden aan je eigen woonwensen. Bij NarrativA zijn wij enthousiast over elke biobased project, renovatie of nieuwbouw. Wij willen mensen graag verder helpen om hun bouwplannen op een ecologische wijze te realiseren. In de laatste 15 jaar hebben wij veel nieuwbouw- en renovatieplannen ontworpen en begeleid. Biobased bouwen trekt steeds meer aandacht en wordt eindelijk meer en meer mainstream.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Of wil je nog even in onze keuken kijken voor ideeën?

Wij nodigen je van harte uit op onze Open Dag eind deze maand.

Op zaterdag 30 september organiseren wij een open dag bij ons op kantoor in Houten. Voor kleine groepen mensen zijn tijdsloten van maximaal 1,5 uur beschikbaar. Wij horen graag over jouw bouwplannen en geven je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met ons team en onze projecten.

Via het online aanmeldformulier kan jij je inschrijven voor een specifiek tijdslot tussen 9.00 en 16.30 uur. In onze foyer en vergaderruimte zullen verschillende houtconstructies, biobased isolatiematerialen, houtsoorten en profielen, beeldmateriaal en maquettes van gerealiseerde projecten te zien zijn.

We heten je graag welkom om kennis te maken en vragen aan ons te stellen!

Selecteer één tijdslot per familie / initiatiefgroep en we zien je graag op 30 september bij ons op kantoor!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!