Update: De sessie voor architecten en adviseur op vrijdag 11 december is vol. Er zijn nog een paar plekken voor maandag 14 december!

Onlangs organiseerden wij een webinar Ecologisch biobased bouwen. Het was een succes en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Uit de evaluatie is gebleken dat er meer behoefte is aan een verdieping in diverse thema’s. Vandaar dat wij een verdiepende lezing organiseren per interessegroep. Op deze manier kan iedereen meer gericht geholpen worden. Elke interessegroep of bouwpartij heeft iets anders nodig om in beweging te komen richting de ecologische biobased economie.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de sessie op maandag 14 december. De inloop is vanaf 13.45u en om 14.00u starten we met de lezing en Q&A. Om 17.00u vindt er nog een afsluitende borrel plaats. Alles uiteraard geheel corona-proof.

Het doel van deze sessies is om professionals te helpen om genoeg kennis en vertrouwen te krijgen om de sprong naar volledig ecologisch biobased bouwen te maken.

De keuze voor deze manier van ontwerpen en bouwen ligt vaak niet alleen bij de opdrachtgever. Het is ook de taak van een bouwadviseur, architect of aannemer om de ambitie en overtuiging voor deze uitstekende manier van ontwerpen en bouwen uit te dragen. 

De investering is €50,- per persoon (excl. btw), inclusief koffie/thee, iets lekkers en een afsluitende borrel.

Meld je snel aan via onderstaand formulier!

 

Verdiepingssessie maandag 14 december