Onlangs organiseerde wij een webinar Ecologisch biobased bouwen. Het was een succes en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Uit de evaluatie is gebleken dat er meer behoefte is aan een verdieping in diverse thema’s. Vandaar dat wij een verdiepende lezing organiseren per interessegroep. Op deze manier kan iedereen meer gericht geholpen worden. Elke interessegroep of bouwpartij heeft iets anders nodig om in beweging richting de ecologische biobased economie te komen.

Via onderstaand formulier kun je aangeven of je mee wilt doen aan een lezing inclusief een Q&A sessie op locatie. De sessie is speciaal afgestemd op jouw interesse en kennis.

Het doel van deze sessies is om professionals te helpen om genoeg kennis en vertrouwen te krijgen om de sprong naar volledig ecologisch biobased bouwen te maken.
De keuze voor deze manier van ontwerpen en bouwen ligt vaak niet alleen bij de opdrachtgever. Het is ook de taak van een bouwadviseur, architect of aannemer om de ambitie en overtuiging voor deze uitstekende manier van ontwerpen en bouwen uit te dragen.

De sessies zijn gepland tussen 14.00u – 17.00u op woensdagen of vrijdagen bij ons op kantoor in Houten. Aan de hand van de aanmeldingen per groep zullen wij voor een geschikte datum zoeken. In onze vergaderruimte is er normaal een plek voor 18 mensen. Door de huidige beperkingen en de benodigde social distancing hebben wij ruimte voor maximale 10 personen per sessie.

De investering is €50,- per persoon (excl. btw), inclusief koffie/thee, iets lekkers en een afsluitende borrel.

Geef je interesse door via onderstaand formulier!