Na een succesvolle eerste training ‘Biobased in de praktijk’ en een bijna volgeboekte tweede training op 29 juni en 6 juli, staat voor deze tweedaagse training ook al een derde datum gepland. Op 16 en 30 november kunnen architecten, bouwkundigen, ontwerpers en adviseurs in de bouw zich meer verdiepen in de biobased manier van bouwen, bouwfysische aspecten en detaillering met voorbeelden uit de praktijk.

De eerste training is door de deelnemers beoordeeld met een dikke teveredenheid van 9. We delen graag wat ervaringen van deelnemers:


“Goede balans tussen theorie en praktijk met veel interactie.”

“Absoluut een interessante cursus die de verschillende aspecten van Biobased materialen behandelt en daadwerkelijk uitdiept. Hierdoor krijg je als cursist een goede theoretische toelichting met daaraan gekoppeld praktische handvaten om direct toe te kunnen passen in de eigen architectuur projecten. Deze kennis zou bij veel meer ontwerpbureaus aanwezig moeten zijn, kortom zeker een aanrader.”

“Goede inhoudelijke cursus. Tijd om de inhoud in te gaan en projecten, overwegingen en details goed met elkaar te bespreken.
De presentaties waren ook een goede mix tussen theorie en praktische toepassing, wat zeker bij dit onderwerp en het werkveld relevant is. Persoonlijk vond ik het ook prettig dat de deelnemers en de cursusleiders in eenzelfde schaal opereren als mijn bureau. Dat geeft veel herkenning en nuttige aanvullingen.”

“De training ging zeer goed in op de vertaalslag van theorie naar praktijk. Zaken die je direct kunt toepassen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten. Omdat ik zelf ook al jaren met natuurlijke materialen werk was er voor mij persoonlijk relatief veel bekend. Toch geen spijt dat ik deze training heb gevolgd. Er waren ook zaken bij waar ik nu meer van over te weten ben gekomen. Daarnaast de nodige contacten alsook bedrijfs-/productnamen gehoord. Voor professionals die nog aan het begin van Biobased Bouwen staan, zal deze training een enorme eye opener zijn.”


De volgende keer ook meedoen? Er zij nog een paar plekken vrij voor 29 juni en 6 juli. Liever in het najaar? Meld je dan aan voor 16 en 30 november.

Heb jij je al ingeschreven? Laat dan aan je netwerk zien dat jij het belangrijk vindt om jouw kennis te blijven ontwikkelen. Meld je ook aan via LinkedIn voor 29 juni en 6 juli of 16 en 30 november.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!