De eerste tweedaagse BNA academie training over biobased bouwen in de praktijk zit vol! Was je niet op tijd bij de inschrijving maar wil je deze goude kans niet laten lopen? De tweede training vindt plaats op 29 juni en 6 juli. Wees er snel bij, want vol = vol.

In deze training, gegeven door Shai en Christiaan, leer je op basis van wetenschappelijke kennis hoe je echt aan de slag kan met biobased ontwerpen, berekenen en uitvoeren. Op deze manier leren wij jullie, onze collega’s, hoe wij biobased bouwen. Je leert de praktische kennis toe te passen in eigen projecten, met het vertrouwen dat het een goed uitgedacht systeem is. Wij kijken ernaar uit om deze trainingen, georganiseerd door BNA Academie, te geven.

Onlangs zijn wij zelf ook lid geworden van BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus). Voorheen waren we lid van stichtingen en verenigingen die meer specifiek gericht waren op ecologische en biobased architectuur. Omdat wij echter overtuigd zijn dat iedereen die met bouwen te maken heeft, op de hoogte moet zijn van de biobased manier van ontwerpen en bouwen en hierover goed geïnformeerd moet worden, hebben wij ons ook bij BNA aangesloten. Wij hopen de materiaaltransitie een handje te helpen via de branchevereniging zodat alle architecten van Nederland, van kleine tot grote bureaus de stap naar ecologisch bioabased bouwen kunnen maken.

Meer informatie over de BNA academie training ‘Biobased bouwen in de praktijk’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!