Ons architectenbureau is gevestigd in Houten, maar wij leveren onze diensten tot ver daarbuiten. Op een verbouwing van een twee-onder-één-kap, biobased verbouwing van een rijtjeshuis en een ecologische boerderijwoning in Tull en ’t Waal (een dorpje in de Gemeente) na, hebben wij nog geen Houtense inwoners geholpen met het realiseren van hun ecologische (ver)bouwplannen. Wie weet kunnen wij daar op de Energiemarkt verandering in brengen? Wij hopen hen in ieder geval te mogen inspireren.

De Energiemarkt: praktische informatie over energiebesparing

!mpact Houten en Energierijk Houten organiseren op donderdagavond 3 november de Energiemarkt, , voor inwoners die aan de slag willen met het besparen van energie, bijvoorbeeld door het verduurzamen van hun huis. Tijdens de markt presenteren Houtense bedrijven, waaronder wij, hun producten en diensten op het gebied van energiebesparing. Zo kun je vrijblijvend al je vragen stellen, informatie opdoen en wellicht zelfs een afspraak inplannen. Als duurzaam architectenbureau gevestigd in Houten, willen wij niet ontbreken. Wij zullen dan ook met een stand aanwezig zijn met verschillende biobased isolatiematerialen, houtsystemen en brochures van uitgevoerde projecten. Om 19.30 zal Shai een korte lezing geven over de verschillende renovatiemogelijkheden.
De titel is:

Totaalrenovatie – wat komt daarbij kijken?
Ecologische en biobased architectuur voor een gezond en comfortabel huis.

Benieuwd? Kom dan op donderdag 3 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur naar het Gemeentehuis (Onderdoor 25, Houten). Je kan vrijblijvend binnenlopen.
Deelname is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden.

‘Wijk van de Toekomst – markt’  in de ecologische wijk EVA-Lanxmeer, juni 2022.