In tijdschriften, gidsen en online: er zijn weer een aantal artikelen verschenen die we graag met je delen.

Kavel & Huis: Bouwen met hout special

In de nieuwste houtbouwspecial van het tijdschrift Kavel & Huis staan twee artikelen over NarrativA. Verslaggever Bert van den Hoogen is bij ons op bezoek geweest voor een gesprek over ons architectenbureau, onze overtuiging en werkwijze.

Wil je meer weten over ons kantoor, onze mensen ontmoeten en ben je benieuwd naar een impressie van onze werkruimte? Bekijk de bureaupresentatie.

Kantoor NarrativA architecten uitgelicht in Kavel & Huis houtbouw special

In dezelfde uitgave vind je ook een door ons ontworpen ecologische, biobased woning te Oosterwold. Binnenkort gaat de bouw van dit huis van start.

Ben je al benieuwd naar de eerste beelden, toelichting bij het ontwerp, materiaalkeuzes en bouwwijze?
Bekijk het ontwerp.

Holland Houtland: Bedrijvengids 2021

Vorige maand is de eerste Biobased Bedrijvengids verschenen van Holland Houtland. Ons bureau is samen met ruim 70 bedrijven in deze gids opgenomen. Handig, informatief en inspirerend. Daarnaast laat deze gids zien dat je niet bang hoeft te zijn voor gebrek aan kennis of ervaring van Nederlandse bedrijven met betrekking tot biobased bouwen.
Er zijn al een hoop bedrijven actief in de keten van bouwen met biobased materialen, en dat worden er steeds meer. Bekijk de bedrijvengids.

‘Driebergse villa volgens eco-principes’ op houtwereld.nl

De redactie van het Houtblad schreef een nieuwsbericht over de opgeleverde ecologische villa. Bekijk het bericht op houtwereld.nl.

Meer zien? Bekijk alle publicaties.