Voor Shai, oprichter van NarrativA architecten, was biobased bouwen, twintig jaar geleden, net als klimmen tegen de zwaartekracht.

Hoe dat zit, legt hij graag uit in onderstaande video. Met de juist kennis, ervaring en gereedschappen blijkt er veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

DOEN! is de beste manier om te leren.

Wij delen graag onze kennis in lezingen en trainingen. Dit doen wij via onze eigen webinars, blogs, social media, publicaties en één-op-één-gesprekken. Laatst was Shai als expert uitgenodigd om te spreken tijdens een webinar van Cirkelstad, een platform voor koplopers in de bouw. Wij zijn verheugd om te merken dat er zowel vanuit professionals als particulieren, veel vragen en suggesties komen over biobased ontwerpen en bouwen. Wij gaan hier graag over in gesprek, het liefst over echte projecten.

Om onze kennis nog verder te delen en andere professionals in de sector te helpen om de sprong naar ecologisch, biobased architectuur te maken, organiseren wij lezingen met Q&A sessies voor verschillende groepen. Wij hopen hiermee bij te kunnen dragen aan het versnellen van de biobased transitie.

Inschrijven voor de lezingen voor professionals? Vul het formulier onder het filmpje in. De data en tijden worden in samenspraak met jouw groep gelijkgestemden bepaald.