Van ontwerpen tot bouwen en oplevering. We houden je graag op de hoogte van de verschillende fases waar onze projecten doorheen gaan. In deze blogpost: projectupdates uit Woerdense Verlaat en Leusden.

Nieuwbouw in Woerdense Verlaat

De bouw in Woerdense Verlaat gaat volgens planning! Zoals het er nu naar uitziet, wordt de woning rond juli opgeleverd. Op de foto’s zie je de voortgang. De horizontale, houten gevelbekleding op de begane grond is gemonteerd. De Zweeds rabatdelen zijn van lokaal Lariks hout. Dat zorgt voor een landelijk gevoel. Momenteel wordt er getimmerd aan de verticale houtbetimmering op de eerste verdieping. Daar komt WaxedWood Gold van Foreco. Zoals je ziet op bovenstaande foto, ligt er een hele houtpartij van Foreco klaar op de schuurvloer. Volgende week wordt de overkapping boven de veranda prefab geleverd door Heko Spanten B.V. en bevestigd door de timmerlieden van Bouwbedrijf van Engen: Barry, Ben en Eran. We willen Tom en het hele team bedanken voor een goede samenwerking!

Het dakraam bovenaan de overloop biedt veel licht voor de plantenbakken in de gang.

Het dakraam in de nis boven de woonkamer zorgt voor een fijne lichtinval.

De overkapping boven de veranda zal voorzien worden van een groen dak

Volgende fase in Leusden

Vorige update deelde wij al een plaatje van dit project. Het duurde uiteindelijk iets langer dan gehoopt, maar de overeenkomst met de aannemer is nu getekend. Er ging veel tijd zitten in puntjes op de ‘i’, maar nu is alles klaar voor de start! De sloop van de oude woning op het kavel en een deel van de schuur is begonnen. Over enkele weken wordt er gestart met heien. Tijdens dit project zullen wij ook de bouwbegeleiding verzorgen, waardoor alles loopt zoals afgesproken en de kwaliteit hoog blijft.

In Leusden starten de bouwwerkzaamheden met het slopen van de oude schuren.

We hebben alle vertrouwen in het (voor ons nieuwe) aannemersbedrijf dat dit project zal uitvoeren, en kijken ernaar uit om de eerste foto’s met jullie te delen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!