De Open Dag op het kantoor van NarrativA architecten was weer een succes!  Op deze dag konden geïnteresseerden op een laagdrempelige manier meer leren over over biobased architectuur, verschillende isolatiematerialen, houtsoorten zien, hun eigen woonsituatie en toekomstwensen voorleggen en natuurlijk het NarrativA team ontmoeten. Zo kregen zij een nog beter beeld van de mensen achter ons bureau.

Mensen kunnen natuurlijk altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken, maar het bezoeken van een Open Dag kan laagdrempeliger zijn. Zeker voor mensen die nog geen concrete plannen hebben of het nog niet goed aandurven om aan dit spannend-leuke proces te beginnen.

Toch waren er ook een aantal bezoekers met wel al concrete plannen. We zijn al bij een paar mensen met renovatiewensen op vervolgbezoek geweest, en hebben nog wat afspraken staan.

Tijdens zo’n woningbezoek bespreken we de wensen en ideeën van de bewoners. We kijken rond om de bestaande situatie met eigen ogen te bekijken en de situatie beter te begrijpen. Ook maken wij gelijk veel foto’s, zodat wij daar later naar terug kunnen grijpen. Wanneer het een opdracht wordt, laten wij een 3D laserscan maken door een extern professional. Deze scan biedt de basis voor een goed 3D model van de woning, waar zowel van de binnen- als buitenkant op de millimeter nauwkeurig in staat.

Hopelijk mogen we binnenkort weer nieuwe opdrachtgevers aan hun droomhuis helpen! Wil jij op de hoogte worden gebracht zodra de volgende Open Dag aangekondigd wordt? Abonneer je dan snel op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!