Gratis toegang: Beurs Eigen Huis 2020 – UPDATE 21 februari 2020: alle vrijkaarten zijn vergeven. Kaarten zijn nog wel te koop via de website van de Beurs Eigen Huis

Wij houden van persoonlijk contact en staan daarom met veel plezier twee keer per jaar met een stand op de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht.
Op 6, 7 en 8 maart is het weer zover!

Wij mogen vrijkaarten t.w.v. € 17,50 weggeven voor deze beurs! Je kunt maximaal 2 vrijkaarten bestellen. Op = op!
Kom je bij ons langs? Je vindt ons op het architecten paviljoen, standnummer B5.03.

 

We hebben wat nieuwe maquettes toegevoegd aan onze verzameling, onder andere van de villa Driebergen en de vakantiewoning in Maarn.

Wil je gratis toegang?

Stuur een mail naar mail@narrativa.nl o.v.v. ‘vrijkaart beurs eigen huis’ met daarin je naam (en eventueel die van nog één ander persoon) en emailadres. Vervolgens vragen wij de kaart voor je aan en ontvang je vanuit de organisatie een e-mail van de beurs met je ticket(s), maximaal 2.

Graag tot dan!

Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) is Beurs Eigen Huis de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. Er is zoveel te zien en te ontdekken!
Op onze stand kun je maquettes van onze projecten bekijken, samples van ecologische bouwmaterialen zien en kennismaken met ons team. Wil je je plannen voor een verbouwing of nieuwbouw uitgebreider bespreken? Dan maken we graag ter plekke een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Houten.

Tot in maart!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau.

Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!