Om je een indruk te geven van de diversiteit van de woningen die wij bouwen en verbouwen, delen we graag de verhalen achter die woningen. Op onze projectpagina’s zie je foto’s, tekeningen en plattegronden van woningen, lees je achtergrondinformatie en kun je de projectdocumentatie aanvragen. Onlangs hebben wij weer wat nieuwe projecten toegevoegd.

Twee-onder-één-kapwoning

De opdrachtgevers van deze twee-onder-één-kapwoning zijn twee vooruitstrevende, gescheiden ouders. De ouders hebben beide hun eigen voordeur en de kinderkamers zijn de verbinding tussen de twee woningen.

De overloop die deze kamers verbindt met beide woningen is aan beide kanten afsluitbaar, waardoor het voor de kinderen niet uitmaakt of ze bij papa of mama zijn, ze slapen gewoon op hun eigen kamer.

Het is een passende woning voor iedereen geworden met privacy voor de ouders en hun nieuwe partners,
en rust voor de kinderen.
Lees meer over deze dubbele schuurwoning.

Ecologische, biobased, dubbele schuurwoning

Ecologisch biobased huis met wintertuin in Rotterdam

Een eigen huis bouwen is een droom van velen. Helaas is een groot deel van het budget, door de hoge grondprijs in de Randstad, nodig voor de bouwkavel. Onze opdrachtgevers liepen al een tijdje met het idee om een eigen droomhuis te realiseren. Ze besloten een compacte kavel van 12×30 m in Rotterdam te kopen, om een moderne ecologische en biobased woning te bouwen.
De intrinsieke motivatie om een echt duurzaam huis neer te zetten was sterker dan de opgelegde regels. Een van de voorwaarde was een hoog duurzaamheidsniveau.

Ambitie is altijd fijn maar hoe kan het gecontroleerd worden?
Lees verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau. Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!