NarrativA PRO - Jouw partner in biobased bouwen

Steeds meer professionals zien dat biobased bouwen de betere manier van bouwen is. Daarom lanceren wij NarrativA PRO, de naam waarmee wij meer impact willen maken op een gezonde en duurzame gebouwde omgeving. Met NarrativA PRO willen wij de stap naar deze biobased manier van bouwen toegankelijk maken voor iedere bouwprofessional. Ben jij als bouwprofessional op zoek naar een specialist in biobased bouwen, die jou kan helpen van ontwerp tot en met realisatie? NarrativA PRO is de samenwerkingspartner voor biobased architectuur. Kijk op narrativa.nl/pro wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Waarom NarrativA PRO?

NarrativA architecten heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld als specialist op het gebied van ecologische architectuur. Shai heeft zich in de eerste jaren van NarrativA, (vanaf 2006), vooral gefocust op de particuliere markt. Ons portfolio bestaat voornamelijk uit vrijstaande woningen welke gebouwd of verbouwd zijn in particulier opdrachtgeverschap. Wij vinden het echter belangrijk om de impact van biobased bouwen te vergroten. Binnen de bouwsector zagen wij namelijk een toenemende vraag naar kennis op het gebied van biobased bouwen. Vanaf 2020 hebben wij daarom de keuze gemaakt om ons als architectenbureau ook te gaan profileren als kennis- en ontwerppartner voor de professionele bouwsector.

Opstelling presentatieruimte bij DSG Stiho

Lezing voor de directieleden van bouwmaterialen groothandel

Veel van onze huidige activiteiten zijn gericht op deze verbreding van ons aanbod. De tweedaagse cursus die wij aanbieden via de BNA-academie en de lezingen die wij geven bij leveranciers en aannemersbedrijven zijn hier een voorbeeld van. Maar ook onze betrokkenheid bij diverse transities binnen de bouwsector en het leggen van contacten met grote ingenieurs- en architectenbureaus maken onderdeel uit van deze verbreding. Al deze activiteiten gericht op de professionele markt willen wij nu scharen onder de naam NarrativA PRO.
NarrativA is onder andere een lid van verschillende netwerkorganisaties zoals: Built by Natuur, Building Balance, Stichting Agrodome, de Gideon – Building Transition Tribes en de VIBA vereniging

En de particulier dan?

De kwalitatieve en persoonlijke benadering van NarrativA architecten blijft ongewijzigd. Elke particulier met duurzame woonwensen voor een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, blijft van harte welkom. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je onze update over bestaande en nieuwe projecten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ons architectenbureau.

Laat je inspireren tot het creëren van jouw droomhuis!